Modele de lantisoare de aur cu nume

Suntem constienti ca majoritatea clientilor cumpara produsele noastre pentru a le oferi cadou persoanelor Dragi. De aceea va oferim discretie maxima PE tot parcursul procesului de comanda. Dans cazul in care produsele nu corespund cerintelor Tale, potï sollicita returnarea sau schimbarea acestora in Termen de 14 de zile lucratoare. Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original si in aceeași Stare în Care au fost primite in Termen de Maxim 14 zile lucratoare DIN momentul receptionarii coletului. Livrarile in Romania se fac de Luni PANA vineri, intre orele 10:00-16:00 si sambata intre orele 10.00-12.00. Comenzile se VO rconfirma cu cel Poutine 1 ora inainte de livrare. Ai la dispozitie 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului pentru a sollicita returul produselor. Asigura-te ca ai toate elementele necesare pentru a efectua returul: factura initiala, Certificate de garantie etc. ADRESA la care trebuie sa returnati produsul este: Magazin Diamond boutique, Calea Victoriei Nr. 26, sector 3, Bucuresti, COD postal 030027. Telefon: 0721689302 pentru a returna un produs al bijuteriei Safir va ne sa Contactați fan Courier.

https://www.fancourier.ro/Telefon: 021/9336; 0723/0742.55.22.33 (pentru Bucuresti), * 9336 (* Petru a fi inlocuit cu prefixul local) pentru oricare Alte Informații légat de produsele si serviciile noastre, nu ezitați sa ne Contactați. Lungimea: 45cm cu un anou intermediar la 40cm (inclure si scrisul). Bijuteriile comandate en ligne se livreaza PE intReg teritoriul țarii in 24h si Maxim 3 zile lucratoare, prin intermediul serviciului de réception fan Courier, iar livrarea acestora este gratuita PE teritoriul Romaniei la Valori ALE comenzii ce depasesc 300lei si pentru comenzi mai mici taxons de transport pentru Bucuresti este 15 Leisi in Tara este de 25 lei. Adresa de returnare a produselor este: CaleaVictoriei Nr. 26, sector 3, Bucuresti, Bijuteria Diamond boutique. Bijuteriile achizitionate atat Online cat si DIN crochetmodèles Safir sunt insotite de un certificat de calitate si conformitate ce asigura Garantia produselor realizate in atelierul nostru. Daca nu ATI primit ce v-ATI Dorit, nu este nimic, puteti schimba sau modifica dupa cum va place. Orice reparatie sau modificare la produsele Safir este gratuita. La www.bijuteriastil.ro Poti Plati si prin programele de taux fara dobanda! Plata cu cardul in Rate fara dobanda este valabila PTU poses de carduri de rate aferente bancilor: in Termen de 24 de Ore DIN momentul livrarii produsului, transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500lei bijuteria Safir va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la Data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si Conditiile de returnare nu incluent cheltuielile de transport. Toate bijuteriile sunt ambalate individu dans cutii, plicuri si Pungi personalizate inainte de a fi expediate catre destinatar.

Foarte important: Gravura bijuteriilor Safir achizitionate en ligne este GRATUITA. Va puteti Personnalisat cum doriti orice produs in limita spatiului disponibil. -Produsele de Tip comanda speciala, aduse in STOC in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii, nu pot fi returnate-produsele personalizate la Cerere. Se poate realiza la comanda bijuteria Creata de client DIN modelele noastre. Cumparatorul se oblia sa sesizeze in scris vanzatorului, la adresa de email comenzi@bijuteriasafir.ro, lipsa oricarei “caracteristici obligatorii”, asa cum sunt acestea mentionner mai sus.